2021-05-19 136 瀏覽
首先,門口個女店員黑口黑面咁同我地落單,又好西面咁。之後,我地食完碟意大利飯,佢拎碟千層麵黎我地張枱,佢唔係收左個碟,而係响上面放千層麵,我地完全係黑人問號。之後,我地食晒主菜,叫佢上二人餐既甜品,我地係叫左佢上甜品,佢都應咗:好啊!我地就等啦,等左三四個字之後發覺唔對路,因為個甜品仲未到,之後就催佢啦,佢問:依家上呀?我地又問晒號,明明叫左,佢又應左我地😂又收晒我地食完果啲碟以為佢係準備上甜品的,點知佢唔記得左。然後,佢又行返黎話我地未揀要咩甜品喎,明明一早就講左要啲乜🙂 然後,啲甜品終於到咗,同埋終於係第二個店員拎甜品俾我哋,佢仲好有禮貌咁放低啲野食,同埋講嘢嘅語氣都比較溫和。其他店員都好有禮貌,唯獨係嗰個女店員服務態度差。間cafe亦算坐得舒服,食物質素亦不算差(但價錢略貴),都係即叫即整,就係該女店員成為左害群之馬,請多加檢討,謝謝🙏🏼
首先,門口個女店員黑口黑面咁同我地落單,又好西面咁。