難得今日早左過去V city,見到之前成日排哂長龍既《尋魚記》唔使排隊,咁就梗係要入去試吓佢睇吓佢有咩咁巴閉啦😆我地食左:👉🏻✨松子大黃魚✨$188炸到外酥內嫩又大條既大黃魚肉質滑嫩又厚肉,最正仲要冇乜骨,配埋酸酸甜甜嘅醬汁同獨特嘅松子香氣,絕對稱得上係鮮香味美,食過-定返尋味😋✨砂鍋花膠雲吞雞✨ 1位$68呢鍋雲吞雞既雞湯底奶白鮮甜又濃郁,仲隱隱透出陣金華火腿香!雞肉唔肥又夠滑,有菜有肉有雲吞,食得飽足又滿足!✨辣味安格斯牛柳粒✨$122雖然呢份辣味安格斯牛柳粒話就話系辣味,但系辣度還好,連我都食到!肥瘦適中既牛柳粒入口鬆化唔會韌,油香十足牛味濃,正👍🏻✨上海小籠包✨4粒 $45皮簿餡靚既小籠包入面湯汁好多,最啱攤凍少少就即刻梨個-口吞🥰✨四川擔擔麵✨ $58麻香四溢既擔擔麵麵質幼身又彈牙,口味幾正宗!✨豆漿✨$18豆味香濃原味重,唔會太甜!🐟尋魚記📍屯門屯門鄉事會路83號V City 1樓L1-10號舖 港鐵屯門站C3出口,步行約3分鐘#屯門美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #屯門探店 #中餐 #香港好去處 #屯門推薦食品

我地食左:👉🏻

✨松子大黃魚✨$188

✨砂鍋花膠雲吞雞✨ 1位$68

✨辣味安格斯牛柳粒✨$122

✨上海小籠包✨4粒 $45

✨四川擔擔麵✨ $58

麻香四溢既擔擔麵麵質幼身又彈牙,口味幾正宗!

✨豆漿✨$18

豆味香濃原味重,唔會太甜!

🐟尋魚記

📍屯門屯門鄉事會路83號V City 1樓L1-10號舖