@karuibento 開到夜晚9:00pm嘅營養便當🍱平日好多主打健康附送沙律嘅便當、就算餐牌寫住野菜兩字嘅菜式,但實際食落夾兩筷子就已經清哂~🥢好鍾意食菜嘅我永遠都不滿足!🥹一係自已俾錢另加碟菜,一係化身賊仔偷男朋友碗入面嘅🙈難得!終於!食到間真•營養均衡!嘅美味便當!再唔係面上求其擺幾舊菜敷衍了事~😴而係足足佔便當盒1/3嘅菜量!🥺價錢稍貴但都好推介大家尤其係附近返工嘅朋友試下呢~😘🥢食物:薯仔牛腩配野菜便當 $148👍牛腩賣相不算油亮,仲擔心食落會比較乾柴,但咬落竟意外鬆軟有肉香,調味亦不會過重,送飯啱好嘅鹹度~😝食到最尾亦都唔會太肥膩,比起平日重口味嘅薯仔牛腩更貼近我口味呢🥰挪威三文魚配野菜便當 $108👍便當盒長度般嘅三文魚認真大條,對得住過百嘅定價💰、薄鹽輕輕醃過嘅三文魚外皮酥脆,🧂內里柔軟多汁,仲有陣魚油香味,真心好食!😎怪唔之得店員特別提及係佢哋圍內最受歡迎嘅魚類便當~!🤨食落就知點解!🥰作為食親便當都必揀三文魚嘅人拍心口表示係暫時食過數一數二嘅外賣三文魚便當!😋✨搭配上外賣到家尚帶啲流心嘅溏心蛋,略略炒香過嘅脆口野菜,隨便Click開一條Netflix 片再同另一半
@karuibento 開到夜晚9:00pm嘅營養便當🍱

🥢食物:

薯仔牛腩配野菜便當 $148

挪威三文魚配野菜便當 $108

✨搭配上外賣到家尚帶啲流心嘅溏心蛋,
略略炒香過嘅脆口野菜,隨便Click開一條Netflix 片再同另一半分享用餐已經係幸福💯

🦐其他:
- 菜色方面都頗為多元化,由泰式咖喱雞、到日式煎魚、乃至素食嘅麻婆豆腐,都有得選擇!

- 部分菜式更標明卡路里同可以全菜走飯,Keep Fit/生酮都食得!

📝愛愛愛!隔幾日就已經回購了~~~😚

📍Karui Bento - 上環無限極廣場1樓106號舖/鰂魚涌海澤街1號地下D號舖/中環皇后大道中38-48號萬年大廈1樓108號舖
  • 挪威三文魚配野菜便當