2016-01-10 349 瀏覽
聽聞呢間平價版歐陸式快餐開到黎屋企附近,終於唔駛過去調景嶺食喇~而且裝修仲靚過調景嶺果間~就味道而言,呢個價錢都算係咁,兩個人食一百蚊有找,唔通拎去同酒店比咩,所以我不嬲都話係平民版既食物,食既時候唔好要求咁高~卡邦尼算係比較失望,佢只係一個白汁長通粉。。。不過加八蚊既炸魚柳就唔錯,有女仔既手板咁大件,唔太乾。墨西哥pizza呢,因為綠色果隻辣椒,所以係比較辣,唔係咁食得辣可以挑走佢黎食,未道都唔錯。至於個湯同通粉就同調景嶺果間差唔多,唔好咁大寄望。但個即磨咖啡就幾香滑,雖然無左之前同位置既cafe~ 但呢杯都係一個唔錯既選擇~應該會搶走唔少隔離日式西餅鋪唔少生意,始終呢面鋪位大,又多啲選擇。
下午茶餐牌
卡邦尼,忌念湯同炸魚
墨西哥pizza
咖啡同齋啡
2016-01-10
5 分鐘 (堂食)
下午茶餐牌
卡邦尼,忌念湯同炸魚