呢間餐廳好近屯門西鐵站同巴倫紐戲院好受歡迎👏🏽座無虛席😋一試果然真係好高質素💕鮮打濃湯及牛角包凡惠顧無酒精飲品送濃湯同牛角包呢個濃湯係番茄湯,真係幾濃同足料湯入面有好多蕃茄 🍅🍅🍅🍅一面飲湯一面食牛角包🥐好夾💕鵝肝多士伴安格斯牛仔柳$248呢個餐包埋薯波同沙律菜😋性價比好高!!無論係鵝肝多士定係牛仔柳個質素都非常高,超出我預期🤩首先講個鵝肝多士真係非常香,鵝肝同多士好夾,鵝肝好多汁,一咬啲汁流晒出嚟,成口都係鵝肝同多士,嗰種滿足感真係試過先會明🤭🤭🤭牛仔柳都係勁高質,我哋揀咗5成熟,切開見到好靚🥰牛肉肉質好鮮嫩,牛仔柳好靚,廚師廚藝一流🥳🥳餐廳仲提供左黑椒同埋岩鹽🫙🧂成件事好完美💛👍🏽💕韓式拉絲芝士辣雞$88呢個小食係打卡之選,😆 d辣雞有少少辣, 但唔算超辣芝士都幾多, 有拉絲😆雞細細粒咁幾容易食,啖啖肉冇骨👍🏽💕卡邦尼蟹肉蟹子扁意粉$92呢個意粉好足料呀,好多蟹子同蟹肉😋份量都幾多, 意粉煮得啱啱好有口感但唔會太硬👍🏽👍🏽💕Mocktail 無酒精雞尾酒 Black Angel$78好好飲😍Cola, Ice-Cream, Burst Beads3樣野加埋一齊好正!!好耐冇食過爆珠
呢間餐廳好近屯門西鐵站同巴倫紐戲院
好受歡迎👏🏽座無虛席😋一試果然真係好高質素

💕鮮打濃湯及牛角包
凡惠顧無酒精飲品送濃湯同牛角包
呢個濃湯係番茄湯,真係幾濃同足料
湯入面有好多蕃茄 🍅🍅🍅🍅
一面飲湯一面食牛角包🥐好夾
💕鵝肝多士伴安格斯牛仔柳$248
呢個餐包埋薯波同沙律菜😋

性價比好高!!
無論係鵝肝多士定係牛仔柳個質素都非常高,超出我預期🤩

首先講個鵝肝多士真係非常香,
鵝肝同多士好夾,鵝肝好多汁,
一咬啲汁流晒出嚟,成口都係鵝肝同多士,
嗰種滿足感真係試過先會明🤭🤭🤭

💕韓式拉絲芝士辣雞$88
呢個小食係打卡之選,😆
d辣雞有少少辣, 但唔算超辣
芝士都幾多, 有拉絲😆
雞細細粒咁幾容易食,啖啖肉冇骨👍🏽

💕卡邦尼蟹肉蟹子扁意粉$92
呢個意粉好足料呀,好多蟹子同蟹肉😋
份量都幾多, 意粉煮得啱啱好
有口感但唔會太硬👍🏽👍🏽

💕Mocktail 無酒精雞尾酒
Black Angel$78
好好飲😍
Cola, Ice-Cream, Burst Beads
3樣野加埋一齊好正!!好耐冇食過爆珠🤭

💕Mojito $78
好香薄荷味👍🏽
冧酒+青檸汁+梳打水+薄荷
好清爽,好適合夏天飲😙😙

而家餐廳消費滿$500,再上社交平台打卡
就會送甜點拼盤一份,我即刻影咗相打卡😆😆

少女心爆發呀😆😆😆😆
好正 打卡一流📸📸📸
有2粒棉花糖,2支朱古力棒,2粒可樂糖(童年回憶)😆🤣
4粒泡芙(vanilla雪糕餡正😍)、2粒車厘子🍒幾粒藍莓🫐🤩真係開心嘅一餐