2008-03-26
搵左慶祝復活節為藉口,19/3約埋一班同事去呢度食自助晚餐。期待左好耐,但去到又唔係食左好多野,我諗係排隊等芝士焗龍蝦浪費左d時間。芝士焗龍蝦:個個讚好冇理由唔試,雖然要等至少15分鐘先有得食,但係唔試過又唔會心息。師傅的確好有心機煮,排隊時已聞到好香,淋埋芝士又真的不錯。不過要等咁耐先得半隻,......我就懶得去等二隻了壽司:花款很多,而且細細件,可讓食客試多幾款,不過帶子壽司乾爭爭,冇晒鮮味,其他又不過不失。長腳蟹:好多人讚好但我就覺得普通,蟹殼好腍,用埋工具都唔易拆開。味道有點咸,唔食唔係損失。甜品:唔知係咪食左d濃味野,幾款甜品都好似冇乜味咁,不過梳乎里就真係要試下,即製關係,香軟綿三個字可以形容佢。飲品:要加廿幾蚊先有但會refill,不過唔叫係唔會refill,仲要等到唔記得左先黎,廿幾蚊飲得兩杯唔好味既果汁又唔係咁抵。環境:8個人有張圓,很不錯,傾到計ok
環境:8個人有張圓,很不錯,傾到計ok