2022-07-12 182 瀏覽
好耐之前嚟過呢度食蠔,心思思一路想再食,難得搵咗幾個朋友聚會,就約咗嚟呢度晚飯,一早叫OpenRice約好晚飯,嚟到安排咗喺寧靜嘅圓枱位置坐低。一坐低梗係order左蠔先啦,然後慢慢揀嘢食,好多唔同Menu睇到口水都流埋最終我自己就揀咗個鵝肝拼豬鞍嘅set dinner而我哋亦都嗌咗田螺同凱撒沙律一齊share,說時遲那時快,傾傾吓偈老闆就親自為我哋介紹3款唔同嘅蠔🦪(食嘅次序係:法國Gillardeau>西班牙銀堡壘>法國St vasst(好彩有朋友update返我啲名))蠔又大又好食,不得了!個田螺都好肥美真心食得好開心,至於自己個set dinner,鵝肝拼豬鞍,簡直推到個晚餐上高峰,好Yummy今晚呢餐膽固醇之旅係絕對願意付出嘅我哋幾個朋友都食到唔捨得走,值得再嚟
好耐之前嚟過呢度食蠔,心思思一路想再食
最終我自己就揀咗個鵝肝拼豬鞍嘅set dinner
蠔又大又好食,不得了!
個田螺都好肥美
今晚呢餐膽固醇之旅係絕對願意付出嘅
我哋幾個朋友都食到唔捨得走,值得再嚟
焗田螺
鵝肝拼豬鞍