2024-07-25
近排開心果大熱!! 成個版幾乎都係開心果既甜品/野飲,所以我都唔執輸,見到尖沙咀 Park Hotel 既 Park Café 原來推出咗個開心果主題 high tea,即刻走去試試~~Matcha and Pistachio Delight $408/2pp先講講甜點,我最鐘意開心果抹茶 3.6 奶凍,質地絲滑細膩,另外開心果抹茶芝士撻味道好濃郁,2樣甜點既開心果味都極之濃郁!其他開心果甜點仲有開心果麻糬綠茶蛋糕同開心果抹茶拿破崙~ 咸點方面,三文魚他他配三文魚籽開心果仁幾特別蟹肉青瓜沙律配開心果油醋好清新,其他咸食包括有吉列帶子配開心果蛋黃醬,香芒抹茶芝士蝦卷同埋迷你和牛漢堡至於野飲,佢地都係有開心果! 開心果抹茶拿鐵同開心果薄荷沙冰,我就叫咗開心果薄荷沙冰,熱辣辣飲住沙冰透心涼,但個薄荷就太勁😂有少少搶左開心果味另外,每位額外加 $38仲可以要開心果心太軟伴 Movenpick 雪糕或者開心果抹茶乳酪芭菲供應日期: 即日至10月2日 | 下午3時至下午5時星期一至五:一位 $238 | 兩位 $388星期六、日及公眾假期:一位HK$248 | 兩位HK$408
咸點方面,三文魚他他配三文魚籽開心果仁幾特別
供應日期: 即日至10月2日 | 下午3時至下午5時
星期一至五:一位 $238 | 兩位 $388