2014-11-04
友人生日所以想找個地方包場食飯,我們一共25大人,2小b,平時食開中餐,今次想轉下口味,最後在OPENRICE找到這間餐廳,預先打去BOOK場.我們當晚去到,經理Winnie已幫我們安排好位置,不用等位.今次包場我們選擇了放題,不用就住叫.Winnie很nice,她說可以幫我們安排食品,不用到場後才點,於是我們交了比她安排.她預先話比我地知可以播放自己的音樂,我們仲帶了usb去.她又為我們準備好bb櫈和小童餐具,還送了一支紅酒比我地賀壽,多謝哂!(我本來無寫開食評,係winnie叫到,就幫下手啦)那裡環境ok,感覺舒適.當我們人齊後叫起,很快就有得食了!先來的是沙律,有三款,d沙律很新鮮爽口,番茄很甜美,沙律醬很特別,好好味!(我掛住食忘記要先影相添)之後來了小食青口,肉丸,雞翼,雞肉串,炸蠔,雞粒,迷你腸,薯格魚手指等等...其間pizza和意粉亦不斷送上,winnie很好,間中又會問下我們夠唔夠.青口是蒜茸,很惹味,魚手指多肉,肉丸美味,迷你腸個白醬好味,其他都ok,只係雞翼很細隻,winnie話supplier比錯貨會跟進.至於pizza,真的非常好,我d friend都讚口不絕
那裡環境ok,感覺舒適.當我們人齊後叫起,很快就有得食了!先來的是沙律,有三款,d沙律很新鮮爽口,番茄很甜美,沙律醬很特別,好好味!(我掛住食忘記要先影相添) 之後來了小食青口,肉丸,雞翼,雞肉串,炸蠔,雞粒,迷你腸,薯格魚手指等等...其間pizza和意粉亦不斷送上,winnie很好,間中又會問下我們夠唔夠.青口是蒜茸,很惹味,魚手指多肉,肉丸美味,迷你腸個白醬好味,其他都ok,只係雞翼很細隻,winnie話supplier比錯貨會跟進. 至於pizza,真的非常好,我d friend都讚口不絕.餅底薄的,芝士可以拉得起的,又唔膩,我吃了4件正!當晚好似食左十多個 蘑菇醬和紅醬意粉都好食,料足,麵質都很好,軟硬適中,但紅醬個汁少左d,但我個人最愛蒜辣,係用橄欖油,good! 最後仲有 甜品,款式係少左d,但我們都飽了,無所謂啦!窩夫好味呀!脆口的!
生果無浸糖水的. 我們對當晚的安排及食品都很滿意,最重要係可以包場又唔貴,小b免費,每人都係$2xx,玩足3個鐘,抵!!