2016-05-13
約左好朋友行街食飯,想食生蠔即諗起oyster station Oyster station 現正做緊promotion 每日指定生蠔10蚊隻,無限一人幾多隻可以任叫 食到你唔食由於同好朋友食飯,太開心 2個人 叫大左 但都清哂... Hahahaaa頭盤黎左一打蠔 - 韓國蠔呢隻蠔肉身比軟厚 食落去啖啖肉重海水味 好爽口!鍾意食爽口蠔既我 大愛❤️❤️ 之後仲叫多半打蠔食😂😂香辣炸雞翼呢個隻翼有D泰國菜感覺,外層炸得好脆入面既肉又好滑食到泰式香草味 黑松露炒野菌無咩太大特別香煎虎蝦汁燴米型粉呢個米型粉比我想像中難食,口感有點差,如果轉做意大利飯我覺得會比軟配合到但虎蝦係煎得不錯既!好食!美國天然特級牛柳 其實之前係到試過其他牛覺得幾好,今次試左呢款,我就覺得唔太好味!下次都係簡其他HAHA南美海鮮薄餅本身我諗住叫FOUR CHEESE PIZZA,但朋友話試下呢款!OK~一試覺得好好食!重芝士 有我想要既野 睇上去無咩海鮮!但點知原來入面有唔少係到好食!青檸梳打呢個好值得一提,平時出去飲一係太甜, 一係無味,呢間我覺得味道岩岩好!GOOD!整體上不錯,唔係間間分店都做緊10蚊蚊優惠~
即諗起oyster station
Oyster station 現正做緊promotion
每日指定生蠔10蚊隻,無限一人幾多隻
可以任叫 食到你唔食
頭盤黎左一打蠔 - 韓國蠔
呢隻蠔肉身比軟厚 食落去啖啖肉
重海水味 好爽口!
鍾意食爽口蠔既我 大愛❤️❤️ 之後仲叫多半打蠔食😂😂
呢個隻翼有D泰國菜感覺,外層炸得好脆入面既肉又好滑
食到泰式香草味
無咩太大特別
但虎蝦係煎得不錯既!好食!
好食!
GOOD!