(5👍🏻為滿分)適逢朋友本月慶生,在朋友的推介下來到位於尖沙咀南洋商業中心地下的餐廳😃因為朋友是要用電動輪椅代步,在網上資料相片一度以為門前有梯級未能進內,但問過職員,原來旁邊有斜枱及側門。(實在太好了☺️!)今餐嘗試了:1.招牌蟹肉蛋餅 (蟹肉度都滿意,有蛋香味)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻2.泰式蝦餅牛油果,蟹肉沙律(蝦餅熱辣辣好吃,牛油果分量太少,被蟹肉鹹味蓋過,蟹肉都幾好食)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻3.豬雞串燒(沙嗲醬)(肉質不俗,沙嗲醬粒粒花生都幾香,不會太甜)👍🏻👍🏻👍🏻4.煙鴨胸義大利粉(意粉嘅煙韌彈牙,鴨都不錯味度不清爽,加了冬菇松子有口感)👍🏻👍🏻👍🏻5.燒墨魚🦑(隻墨魚大過我隻手長掌連手指,食落都幾新鮮,配上泰式綠色酸甜汁,有清新感,泰式酸辣汁稀左少少)👍🏻👍🏻👍🏻6.咖啡粒加雪糕酥皮窩夫(都有點咖啡味,熱辣辣酥皮幾香,配上忌廉,作為甜品不錯)👍🏻👍🏻👍7.靚靚花花mojito (以一束乾花包着杯mojito是gimmick,用來打卡都幾靚,一入口甜,整體偏酸,幾開胃醒神)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最重要是員工的服務態度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻加分加分

(5👍🏻為滿分)
今餐嘗試了:

最重要是員工的服務態度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻加分加分