2010-12-03 4 瀏覽
之前行過見間舗幾靚, 已經想試下, 今日約朋友食飯, 早2日book定枱, 去到就入得 朋友叫左焗粟米片, 諗住係小食, 點知勁大個, 賣相亦好好, 一層層, 未食就加分.再每人叫了一個意粉, 但掛住傾計, 竟然唔記得影相 朋友的是拿破崙意粉, 朋友話好味.我的是煙肉蛋汁忌廉意粉, 正! 個汁夠creamy, 意粉係我至愛的質地, 硬硬地, 唔會過淋. 好得 ! (可惜無影相, 唉~~)甜品叫左燉蛋&金寶, 碟邊畫哂圖案, 好靚. 睇得出有誠意. 我食金寶, 好熱, 應該係即焗. 上面脆脆的, 不過甜左少少.同天后好多細舖頭比, 環境真係舒服好多, 我地咁就食左兩個鐘, 唔趕我地仲會幫我地加水添! 一定會再黎試佢的意大利飯 ~~最後, 當然要多謝朋友請食飯啦!!!p.s. 走時見到後面枱的burger 同熱狗, 好大個呀!!

再每人叫了一個意粉, 但掛住傾計, 竟然唔記得影相

朋友的是拿破崙意粉, 朋友話好味.

最後, 當然要多謝朋友請食飯啦!!!

好似叫粟米片, 小小辣, 好味
焦糖燉蛋