2024-01-26 614 瀏覽
嘩!呢家餐廳真係食指大動,飯後個口福仔仲在口腔圍繞,真係要同大家掂下一掂!首先搭檔我啲炸魚薯條,外皮香脆得嚟唔油膩,薯條嘅熱辣辣同茄汁沙律醬嘅fresh感完美結合,口感上好有層次,真係得意!再講吓啲雞翼,啖啖肉之餘,炸得金黃又爽口,雖然骨頭邊小小乾,但夠晒方便抽骨,啱晒食得潔淨嘅我。嘩嘩,而家勁讚下個栗米片,搭配三款醬汁,點都好味,尤其綠色嗰款,新鮮得滯!煙肉醬同沙律呢啲老友記,都算係可圈可點。👌青口就唔使多講,蒜香撲鼻,同一啲國產戲院小食冇得比嘅,入面嘅海鮮,新鮮彈牙,好滋味添!跟住講吓夏威夷薄餅,雖然係基本款,但烤得啱啱好,芝士拉絲、鳳梨酸甜,啖啖滿足。不過要抱歉吓,杯朱古力飲品可能因為加咗啲太多冰塊,稀稀哂,嗌飲嘢時記得叫走雪啊!總體黎講,這家餐廳嘅食物質素真係穩定得嚟又有個性,齊人來個大餐,開開心心,食完仲可以去附近散散步,實在頂呱呱!👍🍴😋