2021-06-13 1839 瀏覽
如果用四個字來形容這店,我會用“大魚大肉哈哈哈哈二星期前,跟老公去廟街吃蠔餅和鴨舌,路過發現這小店; 小店新開,有不少海鮮, 且價錢好實惠,於是決定改行程一試。店員姐姐有禮,我們叫了白灼蝦, 沙巴龍_等", 蒸雞。,好味好味到我離開時,同待應姐姐講:“我一定回頭。” 我們兩個無飯夫婦,今日又口痕,本來訂了翔壽司,但討論過,兩個都想吃魚吃蝦(大魚大肉(蝦))多D, 決定再到“冰室小菜館”。。。都係果句, 好好味呀! 白灼蝦, 新鮮大隻, 10/10分。下次嚟, 都會再叫! 見圖蒸紅鮋,魚味濃, 廚師應該是蒸魚高手, 兩次叫的蒸魚均剛剛好。。兩次都被我完全KO9/10分 (今次條魚較mini, 扣1分, 但真係好鮮味)菜膽雞,上次見好多人叫, 今次就試試, 8/10分, 菜好吃, 量多, 但我喜歡海鮮多D, 所以8分不得不推介 這店的例湯,真材實料, 是冰室中少有的靚湯。非常多謝老細及店主任Gary, 送靚湯給我們,令這餐更完滿疫情下不小小店結業,願小店生意興隆, 成為我們的食堂(目測店主是年輕香港人, 加油)
如果用四個字來形容這店,我會用“大魚大肉
哈哈哈哈

店員姐姐有禮,我們叫了白灼蝦
, 沙巴龍_等"
, 蒸雞
。,好味
好味到我離開時,同待應姐姐講:“我一定回頭。

, 新鮮大隻, 10/10分。下次嚟, 都會再叫! 見圖

9/10分 (今次條魚較mini, 扣1分
, 但真係好鮮味)
菜膽雞

不得不推介 這店的例湯,真材實料, 是冰室中少有的靚湯。
非常多謝老細及店主任Gary, 送靚湯給我們,令這餐更完滿

疫情下不小小店結業,願小店生意興隆, 成為我們的食堂
(目測店主是年輕香港人, 加油)

清蒸紅鮋
例湯