2022-03-01
MSITU CAFE 香港九龍觀塘鴻圖道36號地舖真係好多公司WFH, 連平日人多車多, 塞到無位行架觀塘,今日都變得水靜海飛。難得今日放ANNUAL LEAVE 去海濱行下食下LUNCH,再去工廈開倉舖到SHOPPING。CAFÉ 行簡約風格路線, 沒有浮誇的裝修, 沒有壓迫感。女朋友怕肥, 點左$108 CHICKEN CAESAR SALAD, 雞肉份量好多呀, 一定會夠飽呢!LUNCH MENU 仲有PASTA / BURGER , 我就點左 $168 煙三文魚露筍忌廉意粉,彈牙同個忌廉汁鹹鹹香香。lunch set 包coffeeCOFFEE 及CAKE 肚有空間架話, 是推薦項目。下午茶時段食件蛋糕飲COFFEE, 是件多麼賞心奪目的事。brownie 是我最愛架蛋糕,濃郁朱古力香,濕潤架蛋糕。LUNCH 在觀塘區是中上消費, 店架氣氛環境其實幾岩傾野同傾生意, 相信能吸引附上上班族來光顧。
香港九龍觀塘鴻圖道36號地舖
CAFÉ 行簡約風格路線, 沒有浮誇的裝修, 沒有壓迫感。