2024-04-01
係香港好少食印度野,呢排想食啲新意思,今次搵到呢間裝修好靚既印度餐廳,平日七點去到已經坐滿晒客,味道濃郁,仲要好有驚喜,精緻既擺盤,一改我以前對印度菜既印象,唔怪得閒日黎都咁多人👍🏻Avocado Mango Dahi Poori (4 pcs) 牛油果芒果伴脆麵餅非常清新開胃,牛油果同芒果原來咁夾😳面軟軟底脆脆,口感好豐富😆Lamb Galouti Kabab (2pcs) 五香羊肉餅羊肉味道濃郁,但唔會太騷,一咬羊肉既肉汁滿滿,五香調味令羊肉味道更獨特,係少食到既味道,餅面都烤得焦香,呢個必叫呀😛Southern Scallops (4Pcs) 南印度烤帶子伴茄子菠蘿果醬帶子烤製得好好,帶有烤香,茄子菠蘿果醬又係好特別既調味,好欣賞佢整道菜都好豐富多樣👍🏻Tandoori Mixed Grill 精選雜錦燒烤貪心既我咩款都想試啲!呢個拼盤有晒羊肉卷、燒雞柳、鮫魚及大蝦🌟而且佢用咗唔同既印度醃料,燒得焦香之餘味道亦獨特~呢個份量好飽!Goan Prawn Curry 果亞咖哩蝦蝦足料彈牙👍🏻咖啡汁 濃郁咖喱一定要配烤餅,咖喱汁好味到想叫多個原味烤餅配食😂😂😂Cheese Truffl
牛油果芒果伴脆麵餅
Southern Scallops (4Pcs)
南印度烤帶子伴茄子菠蘿果醬
Tandoori Mixed Grill 精選雜錦燒烤
Goan Prawn Curry 果亞咖哩蝦
Cheese Truffle Naan 松露芝士烤餅
至愛松露😆❤️呢到既松露絕不吝嗇!好香既松露味,昇華烤餅既味道🤍