2021-03-22 144 瀏覽
約左朋友放工之後食飯,所以就食係佢公司樓下嘅餐廳啦。平時自己好少黎E-max,一黎先發現呢度好多嘢食!朋友仲專登介紹呢間蕃滿門,話佢高質抵食CP值高🤣去到望到d相又真係好吸引bo!最後我地分別點左:👅鎮店蕃茄湯粉-螺絲粉,雙重芝士湯 ($68)通常食一間新餐廳,都會比佢嘅“鎮店乜乜乜”吸引🤣我今次都唔例外。呢個鎮店推介係呢度最大碗最多餸嘅item黎。佢包括冬菇,日式油揚,炒蛋,牛腩,煙鴨胸片,西蘭花,貢丸,蟹柳。有咁豐富得咁豐富。而我選嘅雙重芝士湯都係令一個大賣點,d芝士撈上黎係會有少少拉絲效果的🤤大滿足。重點係個份量其實係二人餐黎🤣兩個人用$68蚊就可以食到飽,真係抵到唔信。👅吉列豬扒配雞翼螺絲粉 ($65)而我朋友就揀左一個包野飲嘅套餐。我估唔到d配料有咁大盤!而且整得好好味。我好中意佢嘅吉列豬扒,外脆內軟,咬落一d都唔乾!炸得靚而且d肉又唔鞋,真係唔知點做到。食完之後真係有d羨慕我朋友🤣公司樓下直接就有咁多野食,而且好味抵食平。日日食都唔會負擔唔到🥲

👅鎮店蕃茄湯粉-螺絲粉,雙重芝士湯 ($68)

👅吉列豬扒配雞翼螺絲粉 ($65)