2024-11-05
Pulled Pork Tacos外面tacos外層淋淋地,入面肉絲又淋又滑,仲有小小肉汁都相當入味。上面有小小蕃茄酸酸辣辣食落幾開胃。 Lobster Bisque 龍蝦湯配有法式長法包夠曬香脆,龍蝦肉夠爽甜,湯就有濃濃既龍蝦味,飲落夠creamy外,入口勁香真材實料。 我地仲叫左個Tasting Menu試下唔同既小食前菜。加左蠔每人2隻,蠔夠凍蠔肉夠滑身都幾清甜。加左小小酸汁入口又幾開胃。 Scallop Ceviche貌相已經好靚好吸購,本身紅菜頭帶有一絲絲甜味,配上帶子同調好味道西式芥末子醬。夠曬鮮味外仲有小小花既裝飾,打卡一流。 Ham & Tomato Bread火腿夠乾身食落有鹹香,蕃茄粒粒滿滿,整片麵包都係十分豐富。Foie GrasSucking Pig 外層香脆煎到外脆內軟一切落去脆卜卜,外層下面係豬肉絲,旁邊既配菜煎到好香口。 Wagyu Beef 我叫左medium rare,牛肉係風乾過外層小小硬同較乾,但入面肉質就好鮮嫩好淋而且風乾後覺得肉質特別濃。 甜品最後係Churro幾有西班牙特色夠晒脆口。
Pulled Pork Tacos
Lobster Bisque 龍蝦湯
Scallop Ceviche
Ham & Tomato Bread
火腿夠乾身食落有鹹香,蕃茄粒粒滿滿,整片麵包都係十分豐富。
Foie Gras
甜品最後係Churro幾有西班牙特色夠晒脆口。