2011-01-08 35 瀏覽
之前係"開飯團購"買左兩張「$15買原價$30的芝士蘑菇安格斯手打牛肉漢堡」今日去左試~午餐時間,隔離舖頭嘅快餐店都坐滿晒人,但呢間Burger Mix好冷清。間Burger Mix只做外賣生意,而且只得兩個店員負責整包同收錢。哇,係正隔離挖緊路囉,咁咪即係要我食塵???不過廢事白行一趙,塵都照食啦~啲包係即叫即整,一收到order個哥哥就入咗去煎牛同將包放入烤爐,所以就算得返我一張order都要等一陣。後來個冇表情嘅收銀姐姐仔都入埋去幫手,我親眼見佢幫手砌包。。。咦??姐姐仔妳唔係啱啱掂完啲錢嘅咩??做咩轉頭未洗手又冇戴手套就徒手砌包??????!唉。。。。。算啦,大菌食細菌。包熱辣辣好似好正咁。我見到原來套餐都唔係好貴,而且仲有學生餐(問咗星期六日都有)。試試包先~芝士顏色好深好鮮艷,又熱到溶晒,睇落好吸引,但點知原來冇芝士味的。牛肉唔錯,有牛肉味,而且都足料,又有點肉汁,不過鹹咗啲。蘑菇好味。麵包係芝麻包,夠香口。得一個包嘅份量唔夠飽,而且包一定要趁熱食。最不滿係衛生問題呢,要不然我諗我會再幫襯。
芝士蘑菇安格斯手打牛肉漢堡

唉。。。。。算啦,大菌食細菌。

包熱辣辣好似好正咁。

學生優惠
試試包先~
芝士蘑菇安格斯手打牛肉漢堡

牛肉唔錯,有牛肉味,而且都足料,又有點肉汁,不過鹹咗啲。

蘑菇好味。

麵包係芝麻包,夠香口。

得一個包嘅份量唔夠飽,而且包一定要趁熱食。

最不滿係衛生問題呢,要不然我諗我會再幫襯。

2011-01-08
5 分鐘 (外賣自取)
午餐