相信大家對涮涮鍋♨️ 一點都唔陌生,而家仲愈出愈多種類。除左火鍋放題外,日式料理+火鍋放題 可以一邊打邊爐`一邊食壽司呢。難得放題同Mami👩🏻 撐枱腳,來個2小時特選美國牛肉🐮火鍋+日式料理放題。呢個價位包括:(特選美國牛肉+美國進口牛肉+美國豚肩) 肉類;火鍋海鮮;日式刺身;料理任點;自助吧任食,真係好豐富呢。而湯底揀選既係:蕃茄龍蝦海鮮湯🦞 Tomato Lobster Seafood Soup,真係有半隻龍蝦sabusabu。岩晒鐘意食龍蝦既我地呀❤️ 大滿足。連同火鍋料一齊打邊爐 仲有先助吧按自己夾選 咁就睇咩夾咩 唔驚晒野啦。而我鐘意食刺身`壽司,食住sabusabu有得任點係開心的,火炙壽司系列 係我最愛呀❤️三文魚`左口魚邊`鰻魚`帶子😋 忍唔住 encore幾around添。而香芋丸波波亦係推介架 正正。..好開心 放假終於可以陪下媽咪食個飯🍴享受一下 2母女👩🏻👧🏻 獨處既好時光呢💫..

好開心 放假終於可以陪下媽咪食個飯🍴
享受一下 2母女👩🏻👧🏻 獨處既好時光呢💫