餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2020-10-15 260 瀏覽
成日間唔中就會好掛住雲桂香既湯底,今日都係咁😅 所以今日收工之後一條友係公司樓下搭shuttle去牛頭角食😂呢間雲桂香又裝修得幾靚架喎!😯見到咁多餸揀我既選擇困難又發作。。。結果叫左竹笙,豬肚,豬潤,魚肉春卷,芥蘭酸辣少辣紅薯粉扣底🙈個湯底酸酸地加埋微微既辣,真係好惹味開胃👍紅薯粉煮得好好唔會淋,十級煙韌,感覺紅薯粉會比起米線更加索湯底更入味~竹笙又係索湯底既首選,所以我好中意加呢個餸✌️豬肚全部都係深色好爽口既靚部位😁不過略嫌豬潤太薄容易煮過龍變左有少少粉魚肉春卷足料彈牙,有四五舊我都食晒😋芥蘭煮得剛剛好,嫰綠爽脆👍不得不提仲有杯柑桔蜜,一黎到見到好深色已經覺得應該好夠味,飲落去好有媽媽以前浸果啲鹹柑桔既味道😱😱啲回憶返晒黎,好飲!👍👍下次癮起果陣收工過黎食都好方便👏👏

呢間雲桂香又裝修得幾靚架喎!😯
見到咁多餸揀我既選擇困難又發作。。。
個湯底酸酸地加埋微微既辣,真係好惹味開胃👍
竹笙又係索湯底既首選,所以我好中意加呢個餸✌️
豬肚全部都係深色好爽口既靚部位😁
不過略嫌豬潤太薄容易煮過龍變左有少少粉
魚肉春卷足料彈牙,有四五舊我都食晒😋
芥蘭煮得剛剛好,嫰綠爽脆👍

下次癮起果陣收工過黎食都好方便👏👏
2020-10-15