2023-12-18 323 瀏覽
心血來潮想食 Burger, 唔係健康嘢, 亦唔會成日食😆, 所以一食就寧願俾貴些少食好啲嘅, 好過俾幾十蚊食老M然後喊苦喊忽唔開心成日 🥲😅第一次幫襯 Five Guys, 叫咗 Cheese Burger with Bacon+ 細 fries + milk shake, 加埋都已超過2舊水, 但食得很滿意 👍, Burger 好多配料可以揀, 雖然只係細 fries, 但一支公食, 個份量其實都已極足夠, 橫掂第一次來食同橫掂預咗唔健康一次, 去盡啲所以叫埋杯甜嘢 milk shake 囉 🤣 原來係可以揀多過一隻味, 咁我就揀咗 Chocolate 同 Salted Caramel, 都唔錯啦。好食嘅一餐, 唯獨是鹹咗些少, 事後需要補充大量水份, 健康番晒。晏晝1點左右食, 飽到夜晚唔洗再食, 抵哂 🥸✌️我亦幾鍾意餐廳嘅設計, 加上個場播啲音樂都係80年代英文流行曲,極有懷舊氣息。期待下一次 😎

期待下一次 😎
Cheese Burger with Bacon