2023-01-18 55 瀏覽
𝗢𝗮𝘀𝗶𝘀. 𝗕𝗮𝗿﹠𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹閨密生日梗係要去食靚靚Tea Set同佢慶祝生日🎂靚靚打卡點🌸位於尖沙咀,地鐵站行過去都方便‼️餐廳裝修優雅,以綠色木系為主!打卡位好多又大!職員好有善招待我哋✨最鐘意呢環境夠寧靜,同閨密傾計岩晒❣️❤︎𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝗦𝗲𝘁❤︎ $428❀盤肉釀青瓜伴三文魚子❀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子木瓜莎莎醬❀鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬❀西班牙火腿配金文畢芝士❀俄式紅酒燴和牛法包❀日式綠茶提拉米蘇❀美式香蕉蛋糕❀法式栗茸慕絲撻❀意式焦糖布甸❀英式鬆餅配果醬及忌廉芝士Rosebud Tea w/ Honey (+$28)Pinocchio (+$38)我好欣賞鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔黑松露醬,做得好出色!鮮味十足溫泉蛋!口感好豐富~一口食晒!其他咸點都好好味🤤甜點最吸引意式焦糖布甸🍮焦糖熱熱地,落布甸上面,口感好滿足!甜入心。鬆餅做得非常鬆軟~配上醬汁好好味!最後待應都推薦我地食佢地新菜式✨🚩法式香煎鵝肝伴大根,香蒜麵🚩包粒及紅酒燴洋蔥🚩扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜🚩芒果蝦沙律配香辣醋汁🚩蕃茄水牛芝士配香草汁💟下次我再會黎試吓💟
𝗢𝗮𝘀𝗶𝘀. 𝗕𝗮𝗿﹠𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹

❤︎𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝗦𝗲𝘁❤︎ $428

❀盤肉釀青瓜伴三文魚子
❀水煮北海道刺身帶子伴唐辛子
木瓜莎莎醬
❀鰹魚湯浸溫泉蛋配銀箔,黑松露醬
❀西班牙火腿配金文畢芝士
❀俄式紅酒燴和牛法包
❀日式綠茶提拉米蘇
❀美式香蕉蛋糕
❀法式栗茸慕絲撻
❀意式焦糖布甸
❀英式鬆餅配果醬及忌廉芝士

Rosebud Tea w/ Honey (+$28)
Pinocchio (+$38)

最後待應都推薦我地食佢地新菜式✨
🚩法式香煎鵝肝伴大根,香蒜麵
🚩包粒及紅酒燴洋蔥
🚩扒海鮮大會配香草燒新薯及時令蔬菜