尖沙咀山林道向來多美食,終於可以一嘗心心念念已久的Victorian Rose Tea Room!一個下午茶set非常抵食!人均200多,仲可以喺餐廳內拎bling bling皇冠、vintage帽,做住貴婦食tea!今日工作導致身心疲憊不堪,點了壺玫瑰花茶寧神,VRT會為花茶保溫好貼心。從裝修到桌上擺設,全部都好靚好elegant,我最欣賞係tea set架癡咗好靚既珍珠串呢!本小姐最欣賞蟹肉餅洛神花漢堡,口感好似有D薯仔蓉咁。英式鬆餅係重中之重啊!配玫瑰花jam同cream,每一啖都好滿足好幸福啊!咁靚咁好味既tea set,仲有全單65折,唔比tips都對唔住自己啦哈哈!場地Manager服務態度超級nice,隨時都會留意住客人需求,值得一再嘗試!下次試下outdoor食lunch先
本小姐最欣賞蟹肉餅洛神花漢堡,口感好似有D薯仔蓉咁。
下次試下outdoor食lunch先