2020-01-07 1001 瀏覽
之前同朋友去佐呢間樓上cafe,我地12點幾到,人流唔算太多不過我地坐佐一陣,慢慢人流多佐好多我見佢地星期六時間係早11點先開始營業所以如果假期去,最好12點零到就最好了睇佐餐牌有輕食同主餐,不過星期六就無set叫,只有平日先有,所有餐點都要單點雖然係單點,不過價格都係50幾到80幾之間,以一個主餐黎講唔算太貴,如果平日有set叫就非常之抵了😏我地叫佐一個風乾火腿pizza同三文魚多士另加佐一杯flat white😎風乾火腿pizza HKD78呢個pizza真係有驚艷到我,入面有洋蔥,菜,仲有風乾火腿🤤上面仲鋪滿半融芝士絲,個底層係用一層層酥皮製作,一口咬落去濃郁嘅芝士味再加上風乾火腿,入口鬆化,非常之香口,我以為會好漏,但完全唔會,因為有菜,洋蔥嘅調和令到我地個味蕾可以平衡返,一個人食曬一個我可以做到🤣🤣🤣三文魚多士 HKD58一大塊煙三文魚再加上洋蔥,仲有一塊青瓜,多士個皮烘得好脆,呢個搭配感覺真係好健康,如果係減肥嘅人都可以食得👍好食又健康🤓Flat white HKD34其實飲咖啡先至係我個目的😂所以一餐飯點可以少佐杯咖啡濃郁香醇嘅咖啡味,未飲已經聞到😆奶泡好順滑,佢呢隻荳都
之前同朋友去佐呢間
樓上cafe,我地12點幾到,人流唔算太多
不過我地坐佐一陣,慢慢人流多佐好多
我見佢地星期六時間係早11點先開始營業
所以如果假期去,最好12點零到就最好了

風乾火腿pizza HKD78

三文魚多士 HKD58
好食又健康🤓

Flat white HKD34
其實飲咖啡先至係我個目的😂
所以一餐飯點可以少佐杯咖啡
濃郁香醇嘅咖啡味,未飲已經聞到😆
奶泡好順滑,佢呢隻荳都好易入口
就算無飲開咖啡嘅人都可試下😏

佢哋個環境都好適合朋友一起傾解
好舒服又唔會太嘈,我同個fd都度
坐佐個幾鐘,幾推介呢間值得一試🥰
  • 風乾火腿pizza