餐廳: 健康齋廚
資訊:

2018-09-01 369 瀏覽
今次用戶戶送試下叫健康齋廚嘅外賣,25分鐘就送到,仲係熱辣辣,第一印像已經唔錯!打開之後見到份量都唔少,仲更加心心眼,今次2個人點左3樣野1)小菜紅燒豆腐跟飯2)雪菜鴨絲炆米3)齋滷味(細)首先講下紅燒豆腐,除左豆腐外,仲有冬菇同菜心,幾大盒,呢間餐廳嘅味道係比較主家feel,無咩味精,比較淡味,感覺食完會好健康果種。間唔中食下係唔錯嘅選擇。之後講下鴨絲炆米,用左腐皮黎做鴨絲,另外仲有3色椒,芽菜,冬菇,菜心做配料,好足料,呢個就真係好淡,如果落多少少鹽會好好多。齋滷味,一望落去齋鴨已經好想食,之後就係一粒粒深色果款,好入味。紅色一粒粒似叉燒嘅係的覺得最好味,至於酸齋就比平時嘅偏淡,個人覺得比較失色。

打開之後見到份量都唔少,仲更加心心眼,今次2個人點左3樣野
1)小菜紅燒豆腐跟飯
2)雪菜鴨絲炆米
3)齋滷味(細)
齋滷味
紅燒豆腐
雪菜鴨絲炆米
2018-08-31
25 分鐘 (外賣送餐)
紅燒豆腐