2023-02-25
朋友介紹尖沙咀有間隱秘酒吧,係麼地道中間有條巷轉入去就係,雖然地點方便,不過入到地就好似同大街鬧市有一個明顯既分隔 可以好好咁放鬆心情😌🍈巴馬火腿配金蜜瓜 $88蜜瓜香甜配上咸香既Parma ham真係一絕!簡簡單單係我至愛既頭盤菜式😌🐥香辣雞翼 $78用左單骨雞翼😍食落超方便容易入口,而且雞翼炸得香脆肉嫩,最重要啲辣汁好香口惹味又唔會太辣,送酒一流🤤🍕煙三文魚牛油果薄餅 $138薄餅屬薄脆類型pizza, 食落脆卜卜,每塊pizza都有一大塊煙三文魚,十分足料,再加上粒粒牛油果,口感好清新,薄餅健康之選😆海膽意粉 $138意粉有驚喜❤️一上枱熱辣辣海膽味已經好濃郁,食起上黎啖啖海膽鮮味,條條意粉都掛上醬汁,唔腥又creamy, 意粉亦加左少少瓜片係中間,令到整碟意粉口感唔會過於膩👍🏻🍎Greeny Garden $108Vodka, Apple syrup, Apple juice, Green Tea, Lemon juice, Ginger Ale屬清爽類cocktail, 蘋果香甜加上檸檬同少少綠茶既清新,酒味較輕,岩晒女士們品嘗🍊Twilight Dove $88Peach P
巴馬火腿配金蜜瓜
香辣雞翼
煙三文魚牛油果薄餅
海膽意粉
Greeny Garden
Twilight Dove
Peach Puree, Orange juice, Pineapple Juice, Soda
屬夏日mocktail , 白桃泥,橙汁配上菠蘿汁,滿滿果香甜味,飲完心情更加開心☀️