2018-09-11
Mini Club係朋友極力推介的餐廳 今次有機會同兩位閏密去試下,一早訂好位。一入店待應就安排咗sofa 位,好岩今晚gals talk。加上餐廳以啡黑色為主調,型格得嚟又幾chill。我哋一坐低就叫左兩杯啤酒,值得推介的係呢杯 Lindemans Pecheresse (Belgium) 桃味啤酒,好岩女仔飲得2.5% 酒精,易入口,啖啖桃味 Highly recommended! 我地total嗌左4 個dishes 連一個 Eiffel Dessert Tower 海鮮拼盤個platter好豐富,有海蝦,翡翠螺,青口,鮑魚,龍蝦和麵包蟹鮑魚好出色 有淡淡的醬油香味 好奇問了待應 原來係磯燒鮑魚海蝦和翡翠螺好鮮甜 食落好爽口麵包蟹好多膏 來貨幾靚 有甘甜味... 呢個海鮮platter有驚喜 必食! 精選生蠔聽朋友講會專登黎食 因為又平又抵食,$18一隻,所以我地都order左6隻試試!呢隻係爽身帶海水味的,幾好食,吾會太膩 火焰西班牙黑毛豬鞍扒上菜個陣 會表演火燒黑毛豬 IGable香草味重,肉質鞋左d ,但配上蘋果蓉食好夾。 法式龍蝦汁海鮮扁意粉份量多,海鮮新鮮,熱度夠。
海鮮併盤
海鮮拼盤
鮑魚好出色 有淡淡的醬油香味 好奇問了待應 原來係磯燒鮑魚
海蝦和翡翠螺好鮮甜 食落好爽口
精選生蠔
呢隻係爽身帶海水味的,幾好食,吾會太膩
火焰西班牙黑毛豬鞍扒
上菜個陣 會表演火燒黑毛豬 IGable
香草味重,肉質鞋左d ,但配上蘋果蓉食好夾。
法式龍蝦汁海鮮扁意粉
份量多,海鮮新鮮,熱度夠。
Eiffel Dessert Tower
賣相好靚 影相打卡一流