餐廳: 牛奶冰室 (順福糧倉)
資訊:

2022-12-09 194 瀏覽
首先座位迫,只有很少抬有隔板,抬與抬之間窄而且無隔板,隔離抬又不斷說話口水橫飛,何況服務唔太好,雖然自助落單,但我座低10分鐘都冇人比order 個code 我,一直擧手又冇人理,價錢亦唔平。就算好食都唔會再嚟!何況只係一般般!多人試,新開好多人,下午五點都座滿,我叫既係下午茶,份量少,下午茶餐包餐飲,其餘時間要另外加錢。叫左個豬扒橯麵$42,大約係一個福麵,另外將3/4 塊豬朳剪開5-6 小片,野飲叫咗黑糖牛乳紅豆冰(下午茶餐另外加$9)幾好飲不過尖底高柸分量少,我一個女仔唔夠飲,2個人叫3個餐食完都唔飽!因為地方迫所以唔方便攞手機影相辛苦搵嚟自在食,呢度唔啱我,可能會適合響附近返工而食量少既打工仔。

2022-12-08