2017-03-13 1882 瀏覽
唔覺唔覺聚興樓陸續進駐屋邨商場,  店舖細細擺一張長枱就可以俾食客$29平食手撕雞或其他餸,配以飯或撈麵.   對於而家喺茶餐廳、快餐店閒閒地都$40黎講, 雖然聚興樓嘅經濟餐份量相對較少, 但對於胃口細嘅食客嚟講, 我覺得唔錯喎, 起碼唔會浪費, 而且又俾大眾多個經濟啲嘅選擇!講返今次個推介先, 對於麻辣粉絲嚟講, 係唔會唔鍾意手撕雞! 呢間嘅 麻辣手撕雞 ($48/半隻) 真心正,  灑上大量芝麻喺面, 辣度適中。最重要係足料㗎, 唔會話有太多骨、雞皮同翼位.  我曾經喺街市自己經營嘅小店買過手撕雞, 價錢都係差唔多, 但就夾雜唔少骨同翼位.  所以今晚想加餸?? 不妨試試聚興樓嘅麻辣手撕雞!!

麻辣手撕雞 (半隻)
所以今晚想加餸?? 不妨試試聚興樓嘅麻辣手撕雞!!
麻辣手撕雞 (半隻)
  • 麻辣手撕雞