有一次與同事唱K,才知道這裏的夜晚Karaoke有大buffet食, 環境舒適, 食物OK, 於是立即做會員, 拿著優惠券, 佳節帶家人來. 前後去咗三次, 第一次平日下午, 第二次用了一週內再來唱K-buffet的優惠券, 第三次拿著公眾假期優惠唱第三次,絶對係一氣呵成!BUffet在二樓, 唱 k房在三樓, 搬食物都要小心D. 估唔到在場搶食人士以中年人士居多, 還有不少自遊行客. 無他的,HK$150-$200價錢食得幾好, 任唱K, 房內獨立廁所, 地點方便都算係咁.K-buffet 內容為了要吃幾片新鮮切的魚生,要排幾分鐘隊,是否值見仁見智。不過其他食嘢補給算快。即切燒牛扒 -- 數量有限, 切完即止, 由於K-buffet 6時至9-10時, 7時半已沒有了海鮮: 蠔、青口等都有供應湯: 款式多, 中西任擇燒味一人一煲燉湯、小型火煱小食, 沙律, 甜品選擇很多名字都記不下, 因為現場如戰場, 又要唱歌又要食嘢, 何來心情記食物名稱.我父母掛住食, 我同阿妹就趕住唱歌.阿爸阿媽唱羅文甄妮鄧麗君, 汪明荃, 粵曲. 我哋後生的唱stephy, twins, 張敬軒, 唔同mar

K-buffet 內容

海鮮: 蠔、青口等都有供應
湯: 款式多, 中西任擇
燒味
一人一煲燉湯、小型火煱
小食, 沙律, 甜品選擇很多

我父母掛住食, 我同阿妹就趕住唱歌.

阿爸阿媽唱羅文甄妮鄧麗君, 汪明荃, 粵曲. 我哋後生的唱stephy, twins, 張敬軒, 唔同market都可一網打盡, 雖然四人強制要買2個生果盤& nuts, 最貴就係此部份, 但家人好滿足, 好耐未試過這樣一齊盡興, 認識家人的另一面。

要增進家人關係, 吃得飽, 玩得盡興, 不妨來這裏唱K, 或有意外收獲。
  • K-buffet