今次係限桌令後第一次去幫襯~~店員好認真幫我同同事量溫! 可能因為當日有d曬🌞 所以量到我既時候 探熱器顯示我高溫🙈 (我肯定自己無病無發燒架!) 店員就叫我喺店外散熱 隔左幾分鐘再喺店外量多次 好彩最後溫度正常番😛 欣賞店員認真量溫啊👍🏽幾個月無幫襯過韓星星最掛住係呢度既前菜 款式多 每一次去都有幾碟係未見過架😀今次就有呢幾款💁🏽‍♀️泡菜同涼伴豆芽就每次都有 薯仔🥔就間中見 白菜仔、秀珍菇、西芹做前菜凍食係第一次😛 味道唔差 但就係唔慣🤭講講主食啦💁🏽‍♀️韓式牛肉石頭飯 ($76)以前食過幾次都係生雞蛋放面 而今次去就發現轉左做全熟既煎蛋🍳我諗應該因為食物安全原故 呢點幾貼心💕石鍋夠熱 整飯焦無難度✌🏽😎豆腐海鮮雜錦煲 ($76)覺得今次阿珠媽好似落香料落得重手左比以往食過既辣😛 好彩我地都食得辣!豆腐好大磚😀 仲有章魚🐙、蛋、泡菜、蘿蔔片等等! 唔知係咪因為韓星星平日人流比較多 會嘈少少 唔覺播緊歌 但今次去就好清晰咁聽到播緊六七十年代既韓文歌 阿珠媽大廚仲會出黎點下歌添😆聽住韓文懷舊金曲食韓國菜 更加有風味啊😚

今次係限桌令後第一次去幫襯~~
店員好認真幫我同同事量溫!
可能因為當日有d曬🌞
欣賞店員認真量溫啊👍🏽

幾個月無幫襯過韓星星
最掛住係呢度既前菜 款式多 每一次去都有幾碟係未見過架😀
今次就有呢幾款💁🏽‍♀️
泡菜同涼伴豆芽就每次都有
薯仔🥔就間中見

講講主食啦💁🏽‍♀️
韓式牛肉石頭飯 ($76)
以前食過幾次都係生雞蛋放面
而今次去就發現轉左做全熟既煎蛋🍳
我諗應該因為食物安全原故 呢點幾貼心💕
石鍋夠熱 整飯焦無難度✌🏽😎

豆腐海鮮雜錦煲 ($76)
覺得今次阿珠媽好似落香料落得重手左
比以往食過既辣😛 好彩我地都食得辣!
豆腐好大磚😀 仲有章魚🐙、蛋、泡菜、蘿蔔片等等!

唔知係咪因為韓星星平日人流比較多
會嘈少少 唔覺播緊歌