餐廳: 嘉豪酒家
資訊:

2009-05-30 44 瀏覽
前兩日同朋友諗唔到去邊度食, 就諗左去打邊爐諗住去稻香, 但始終都唔係任食, 加上男仔都大食d, 散叫, 尤其肥牛, 會貴d吧(?)所以就去左任食, 9點後平$10, $58, 加加埋埋都要$84其實之前都黎過一次, 冇乜特別感覺.坐低, 摸下d 筷子, 黐粒粒既, 係由頭都尾都黐粒粒, 本身冇諗住洗都要洗下...地面有d 污糟野飲有汽水, 菊花茶, 橙汁o個d野食既款式有限, 好似得3,4行.但都ok既, 肥牛一黎黎左好多. 唔會每次黎叫幾多碟都係比幾條我聽到隔離台叫30碟, =.=, 之後個侍應同佢地講都係跟返佢地台人有幾多人就比幾多哩度d 魚皮餃好好食, d 皮厚少少, 煙韌d, 亦都冇咁易爆仲有第一次試哩度既墨魚滑, 好味喎, 彈牙而且入面有d 一粒粒既墨魚肉竟然有羊肉叫, 不過都冇羶味, 食落都唔知咩肉啦駝鳥肉幾夠滑見到隔離台叫左公仔麵, 係獨立包裝既"公仔"牌子既公仔麵, 真係估唔到咁dump 本, 通常都係用大光麵吧.坐到佢關門, 11:30, 嫌早左d.
前兩日同朋友諗唔到去邊度食, 就諗左去打邊爐

其實之前都黎過一次, 冇乜特別感覺.
地面有d 污糟

野飲有汽水, 菊花茶, 橙汁o個d
野食既款式有限, 好似得3,4行.
竟然有羊肉叫, 不過都冇羶味, 食落都唔知咩肉啦
駝鳥肉幾夠滑
見到隔離台叫左公仔麵, 係獨立包裝既"公仔"牌子既公仔麵
, 真係估唔到咁dump 本, 通常都係用大光麵吧.

坐到佢關門, 11:30, 嫌早左d.
  • 墨魚滑
  • 魚皮餃