餐廳: 意蠔屋 (小西灣道)
資訊:

係小西灣富欣花園附近一直無乜西餐廳!嘩!終於有新野啦! 睇過食評都唔錯,一於試一試星期一晚去唔洗等位!正! 餐廳都唔少人客,我同我男朋友揀左兩個晚餐同叫左啲小食。忌廉湯好濃郁忌廉味! 用左新鮮南瓜好特別,同平時啲罐頭忌廉雞湯好唔同!值得一試!再叫左兩餐!芝士呀! 好多呀!   汁好夠! 唔會好乾!  重頭戲啦! 意蠔屋梗係食蠔啦推介芝士蠔! 勁正!真係好大隻囉餐廳估唔到有我最鐘意食既薯蓉! 超正!我一個人差不多都可以食晒! 哈哈!總結,上菜速度快~ 食左咁多芝士一啲都唔滯! 醬汁好濃郁,蠔好新鮮!仲要係附近咁近,會繼續幫襯!正

係小西灣富欣花園附近一直無乜西餐廳!
嘩!終於有新野啦! 睇過食評都唔錯,一於試一試

鮮南瓜忌廉湯

再叫左兩餐!
芝士焗海鮮千層麵

芝士呀! 好多呀!

芝士焗蜆肉磨菇飯

汁好夠! 唔會好乾!

重頭戲啦! 意蠔屋梗係食蠔啦

芝士焗生蠔

推介芝士蠔!
 勁正!

真係好大隻囉

芝士白汁粟米焗薯蓉

餐廳估唔到有我最鐘意食既薯蓉! 超正!
我一個人差不多都可以食晒! 哈哈!

2016-03-23
鮮南瓜忌廉湯