差唔多11點都無咩得選擇, 見到泰國菜重有客, 就哩間啦。門口望落似茶餐廳格局, 內裡用藤椅又另一返風味, 加上無枱與枱之間壓迫感。再望menu, @@宵夜時段, $38set有$16以下任何drink+麵/飯+2件小食, 價錢又幾平喎。最後叫左2個set, 2杯特飲, 炒西蘭花, 牛油煙肉焗青口(大大隻10隻), 嘩....西蘭花、青口、檬粉都幾得, 不過個串燒牛加白色好似網架小食, 就真係大家咪試, 牛肉咬唔開, 最後我地咬左幾下都無食到, 哩個咪麻麻地外, 總括下次可以再幫襯。埋單都係百五度, 大家都食到好滿足。重要d職員, 一見我地差唔多用晒枝酸辣汁, 就好快手自動自覺幫我地換枝滿滿的, 味道: 3, 環境: 3, 服務: 4, 衛生: 3, 抵食: 3, 平均分: 3分(5分滿), 哈哈哈^p^v。