早早收工想食早餐網上知道龍城的早餐有水準於時去搵下網上睇過謝斐道點知暈一陣都搵唔到原來喺埋少少銀龍茶餐廳側邊但地方小好多,好彩今日星期六早上多人否則就搵唔到位,之前在旺角食過他的早餐工5話不說就點沙爹土魷魚公仔麵餐今時今日有這個早餐的麵真的很少除了龍城我就諗起旺角先達附近的那間風味,那個面比較沒飽滿,沙嗲汁完全夠味道滿分,魷魚比較散碎另外芝士火腿牛角包沒有太飽滿,少少放耐咗的感覺如果更脆就非常好但早餐有這個安排已經是很難得,好味道滑蛋就滿分滿意奶茶正常可以水平沒有投訴!服務方面開頭感覺人手有點不足到八點後另外一位職員來到瞻前顧後服務很好,亦專登講一個人也可以坐所以有位雖然冇上一次在旺角龍城食的那麼滿足尤其是魷魚以及芝士火腿牛角包確實做得更好但總結而言,44元一份早餐都非常可以接受,下次行過會再食的
早早收工想食早餐網上知道龍城的早餐有水準於時去搵下

奶茶正常可以水平沒有投訴!
總結而言,44元一份早餐都非常可以接受,下次行過會再食的