2019-11-29 7216 瀏覽
呢間餐廳擺咗係“想去”嗰度好耐喇,終於喺今次補祝老公生日去到喇,我哋經官網比訂金預約有6折優惠。我哋6:25到達,喺餐廳門口已經好多人排隊,到30分開始入座,每一張枱安排需時一至兩分鐘,外面大排長龍。餐廳安排得唔好,應該早啲安排入座,通知食客30分先開始。先講餐廳編排都可以,唔會密麻麻,而食物方面就真係好麻麻,好多都係平價嘅食物,款式少味道又普通,魚都係用烏頭魚,侍應有禮貌,但有一點奇怪係餐廳竟然無供應濕紙巾,話無晒。三百左右係平,都係嗰句,可以有好多好嘅選擇。即開蘇格蘭生蠔,每人可以拎兩隻,全程都好多人排隊。我哋都係到八點十左右得兩三個人排隊先拎,到9:00停止供應,得一個人好努力默默咁開。生蠔新鮮,唔太鹹,都算飽滿。蟹腳同蝦都幾好,蟹腳唔太鹹,無咩多餘水份又多肉,而蝦都好新鮮。其餘都一般無咩味。刺身係自取款式唔多但係都幾新鮮,希靈魚同三文魚最好味。壽司真係唔得,蟹柳都係實嘅,飯又硬。煙三文魚無夠肥味淡咗啲,火腿Ok。炸蟹肉薯餅都幾好。安格斯牛太熟,肉質可以。另外有炒雜菌,薯仔,白酒青口。天婦羅嘅炸蝦有啲一粒粒嘅脆脆喺面,外層有啲硬,除咗青葵,就係三色椒天婦羅,我都係第一次見。焗蠔原
。三百左右係平,都係嗰句,可以有好多好嘅選擇。

其餘都一般無咩味。

刺身係自取款式唔多但係都幾新鮮,希靈魚同三文魚最好味。
壽司真係唔得,蟹柳都係實嘅,飯又硬。

煙三文魚無夠肥味淡咗啲,火腿Ok。
炸蟹肉薯餅都幾好。

安格斯牛太熟,肉質可以。
另外有炒雜菌,薯仔,白酒青口。

焗蠔原本放喺熱暈盤自取,一陣就無晒,之後好似refill咗一次,到最後由廚部職員分配,我拎到最後三隻
,味道都可以。
西班牙海鮮炒飯麻麻,另外係一盤有幾粒蜆嘅蒜香意粉,蒜味無,又無汁又淡又乾

鵝肝醬多士塊包好硬。

蕃茄忌廉湯,茄味重忌廉味好少。
節瓜鹹蛋湯,無鹹蛋味,完全唔似湯。

甜品嘅意大利芝士蛋糕,蒲撻同埋焦糖燉蛋最好味,切件蛋糕都唔錯。杯裝嘅慕斯太多魚膠,好實。

麵檔可自選配料同粉麵。

蘋果汁,雜果賓治,咖啡,茶包茶。

自助Haagen-Dazs雪糕有6種味

2019-11-28
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日