2022-01-01 209 瀏覽
我們大概下午五時到達,等了一陣先至有位。本來係想嚟食Tiramisu Bagel,可惜嚟到嘅時候已經賣晒。最後我哋叫咗Hot Dog Bagzel Bagel & Thai Milk Cheesecake。本來話Bagzel係Bagel & Pretzel嘅合體,估唔到其實係一個硬嘅腸仔包。Thai Millk cheesecake 好好食,奶茶味非常之香!👍🏻職員好細心咁幫我哋切開咗個Bagzel,不過可惜我嗰份嘅腸仔太短,我一拮起個包,條腸就跌走咗😢餐廳分為室內同埋室外兩部份,我本來以為只有室外會提供水煙,但原來室內都會有客人享用。對煙味敏感嘅朋友仔要留意喇。
我們大概下午五時到達,等了一陣先至有位。
Hot  Dog  Bagzel  Bagel  &  Thai  Milk  Cheesecake