2019-01-13 339 瀏覽
話說慶祝朋友生日,專登揀左呢間西餐廳,個日晚餐時段只有大約4-5張枱客人,如果想同朋友傾下計,慢慢食,靜靜地,呢度係唔錯嘅選擇。整體上,味道都唔錯,服務都好好。我地叫左一個二人餐,其他散叫幾款麵同小食,蒜蓉包炸魷魚圈黑松露炒什菌而卡邦尼意粉份量少得驚人。一個女仔大約食5-6啖已經K.O左。我地4個女仔平均食左兩啖就已經無左。而味道,比較淡,唔夠濃味。但合格!同埋焗蟹肉乜乜菇(即其中一張相好似一舊碟上之漢堡咁嘅物體),都係相當迷你。個人建議,如果唔算特別富有嘅情侶或者朋友,我覺得唔好單叫意粉/飯,因為相比起其他,實在唔太抵。最後生日甜品有驚喜,好靚!朋友好鍾意!而且生果底下係大菜糕,洗脫油膩感。特別提一提,女服務員落單時好細心,未點到甜品時,女店員已經自動細聲咁問係咪要準備之前個個order 回想起之前食個間西餐那位店員⋯呢間醒目十幾倍!

整體上,味道都唔錯,服務都好好。

我地叫左一個二人餐,其他散叫幾款麵同小食,蒜蓉包
炸魷魚圈
黑松露炒什菌

回想起之前食個間西餐那位店員⋯呢間醒目十幾倍!

2018-12-10
慶祝紀念