2021-11-15
是咁的。見新開就試下。平日下午一點三十分到達,有位直入,一個人坐四人枱。店家話可能遲些要搭枱,午餐時段正常合理。餐廳係以前泰菜嗰舖,應該用番之前裝修,簡潔正常,看上去乾淨衞生。枱嘅間隔亦合理。全自助掃code落單,可以俾埋錢,唔錯。不過唔知點解係出左英文,有點奇怪,有過事旦。午餐叫了鹽酥雞排滷肉飯加凍Latte,$76合理。杯Latte,我俾零分。送上枱時侍應話凍啡,我當時覆緊Whatspp無特別留意。之後見到杯野即問第二個係乜黎,佢話凍啡就走左。之後再揾第三個,佢話唔係叫凍啡咩,幫你印張單出黎。見到張單,佢話你嫌小奶,咁我同你加多些奶囉!真心唔駛啦。杯所謂Latte,係差過茶記普通凍啡,根本完完全全唔係Latte,有乜理由仲要加錢呀!主菜上場。個肉燥飯鬼死咁多肥豬肉,我真係唔識食,亦未食過咁有特色嘅肉燥飯。肥豬肉係手指尾指甲咁上下大,口感好差!飯就淋過頭,不過就算係正常。個雞排,另我想起小學嘅薄如嬋翼啲火腿麵。個塊雞排,係一至兩塊火腿咁厚,粉就鬼死咁多,但又完全無鹽顆。真心未食過呢款雞排,今次大開眼界,之後草草食完,早走早著。整體來講,食品差,其他可以。我就唔會有下次。
午餐叫了鹽酥雞排滷肉飯加凍Latte,$76合理。
整體來講,食品差,其他可以。我就唔會有下次。