.花羨沐嵐🌸幸福嘅我平時5點就放工,好多時候都要等朋友6點收工去食飯🥹,所以我成日都會去公司附近搵野飲下、行下,打發一下時間😆公司附近嘅飲品幾乎都比我試過曬😂🤤……….今次想介紹一下「🌸花羨沐嵐🐎」,最近出左款好清新,寶礦力系列嘅飲品🥤,估唔到寶礦力加上水果原來係咁夾!!另外,我仲買多左杯芝芝黑葡萄🍇比朋友🙆🏻‍♀️………..實礦力白玉鮮柚🍊原來寶礦力加鮮果更好飲!!好清新,而且可以食到鮮柚水,帶點咬口,飲落酸酸甜甜,好開胃,天氣開始熱,呢個係一個解渴,而且能補充體力嘅健康好選擇👍🏻……….芝芝黑葡萄🍇能飲到葡萄肉,每一啖都能飲到奶蓋🤤,奶蓋好幼滑,好香濃,甜甜地,有輕輕咸香😝……….我覺得寶礦力系列好適合而家慢慢回暖嘅天氣,同大家迎炎炎夏日☀️而且鮮柚真係好解渴,值得一試😉
花羨沐嵐🌸
………..