餐廳: Fat Belly Butcher & Gin House
資訊:

2020-11-16 2902 瀏覽
山長水遠冒名去到大埔食扒果然無令我失望💖💖間restaurant 要早7-10日book位Walk in 完全唔使諗😬咁究竟係乜嘢令佢咁多人呢?去到自然就會明晒💛去到坐低果一刻就有staff同你講解唔同扒揀好心水就去揀自己想要嘅扒去磅重🐮搞掂晒就可以返埋位㨂sauce n side dishes 😍然後慢慢等食 🥳襯住呢個時間,最好當然係唔好放過呢間gin bar 啦有過100款gin 比大家揀🤩Signature cocktail 都有5 款我地 order 左其中兩杯🥂Enjoyed a perfect night件steak 超級好肉味香濃又juicy完全無悔我搭左成個鐘車去朝聖🤪好想快啲有機會下次再黎過食其他steak

山長水遠冒名去到大埔食扒
果然無令我失望💖💖

間restaurant 要早7-10日book位
Walk in 完全唔使諗😬
咁究竟係乜嘢令佢咁多人呢?
去到自然就會明晒💛

去到坐低果一刻就有staff同你講解唔同扒

揀好心水就去揀自己想要嘅扒去磅重🐮

然後慢慢等食 🥳

襯住呢個時間,最好當然係唔好放過呢間gin bar 啦
有過100款gin 比大家揀🤩

Signature cocktail 都有5 款