2016-02-05
去食lunch, 一間唔起眼, 唔向路中心既餐廳, 入地去有6 張2 人枱 , 中間都有8 人大枱.枱同坐位都係由木造, 好開揚, 好有外國 feel .午飯時間, 佢有Lunch set 同all day breakfastLunch set 佢有3 個選擇, 但3 個都係意粉 既主食, 包野飲 (港幣 80 以上)我簡左All breakfast 既 Egg Benedict (hkd 118)賣相已經覺得好靚, 有兩塊西柚同橙伴碟, 感覺好fresh , Egg Benedict 個sauce 同出面食到既都係一樣, 味覺唔係太出 , 不過個包好食, 似係法國包咁, 個皮好硬, 隻蛋煮得岩岩好, 好多蛋汁, 用蛋汁點硬包一流.但係All breakfast 唔係set , 所以唔包野飲, 咁既價錢向咁既地段, 算係咁啦.
枱同坐位都係由木造, 好開揚, 好有外國 feel . 午飯時間, 佢有Lunch set 同all day breakfast
題外話/補充資料:
無加一
因為佢係開放式既kitchen...食完之後, 頭髮同件衫都好大煙...