2016-10-23 879 瀏覽
今日同朋友係放左學既時侯黎左呢度食下韓國野,飲杯野地點都係幾隱蔽,兜過幾個圈 都係搵唔到個隻佢個個位係係赫德道個度有個商廈隔離有間酒吧,個度有條路仔咁入的 真係入到兜幾個圈都搵唔到嫁 但係搵到間野食野後堅有驚喜都幾大間同埋因為個位比較入所以都相對上比較清靜一點兒同朋友靜靜地吹水都幾唔錯既一個地方CHUMCHUM味叫左醬油炸雞啦,生菜包豬手啦,WATER LEMONADE 同埋LEMONADE前菜四小碟至愛食店家自製泡菜,超級新鮮泡菜既味道,超好味仲可以任食泡菜,必試必試醬油雞好好味 佢係酥酥脆脆 甜甜地 少少少少咸 好好食 ,我同朋友都一下子食呀食呀食呀 話咁快差唔多清哂生菜包豬手 啲豬手炆得好林 好好味 辣醬有分三種,酸辣的、普通辣辣地的同埋唔辣的生菜包住豬手,再加青瓜、紅蘿蔔、辣醬,一入口清新得黎完全唔會覺得豬手油油膩膩,而且再加上辣醬既少少辣,味道好有層次感而且 杯野飲都好好飲,LEMONADE 同埋WATER MELONADE都係用新鮮既果汁沖調,美味程度1等1仲要極級大杯 仲大杯過一杯700ML既大大杯服務員既態度極好,極WARM,由於尖沙咀比較多外國人既關係,佢地都係主要用
今日同朋友係放左學既時侯黎左呢度食下韓國野,飲杯野

地點都係幾隱蔽,兜過幾個圈 都係搵唔到個隻

真係入到兜幾個圈都搵唔到嫁 但係搵到間野食野後堅有驚喜

都幾大間同埋因為個位比較入所以都相對上比較清靜一點兒

同朋友靜靜地吹水都幾唔錯既一個地方

CHUMCHUM味

前菜四小碟至愛食店家自製泡菜,超級新鮮泡菜既味道,超好味

仲可以任食泡菜,必試必試
前菜
醬油炸雞(半隻)
生菜包豬手 啲豬手炆得好林 好好味
辣醬有分三種,酸辣的、普通辣辣地的同埋唔辣的

生菜包豬手
仲要極級大杯 仲大杯過一杯700ML既大大杯

服務員既態度極好,極WARM,由於尖沙咀比較多外國人既關係,佢地都係主要用英文溝通既,講廣東話佢地都係識識地既

好好味呀真係 服務態度又好 又靜 可以翻兜既隱世小店

打死都一定再黎呀!
2016-10-04
前菜
醬油炸雞(半隻)
生菜包豬手
  • 醬油雞、果汁ADE、生菜包豬手