2024-01-09
早前冬至屋企人話想食打邊爐,冇book檯,旺角嘅打邊爐都冇曬位。。。見呢間新開,價錢、環境、評價又好似唔錯咁,地方又大,就一於黎試下佢,好好彩,等咗一陣都俾到檯我地!!波士頓龍蝦海鮮拼盤🦞海鮮以人頭數計,人人一份,海鮮份量足夠,鮮味十足,有驚喜👍🏻湯底就麻麻地,比較清淡,唔好期望太高,揀常見湯底就好~蝦肉質鮮甜,蠔大大隻,夠鮮甜,食完即刻想encore✨但餐紙落嘅蠔就一般般特級肩胛肉眼🐮佢嘅牛真心有驚喜,一般我對打邊爐食嘅牛,期望都唔高,一兩碟就完,但呢個肉眼牛,肉味濃郁,唔靭,又唔鞋身,一加再加!呢個價錢食到呢個質素已經好滿意💯蠔皇鮑魚扣百花菇🍄每人一份,都幾入味,鮑魚都夠淋~~近門口還會有各款小食(涼拌木耳都好食嘅),火鍋料,蔬菜,飲品,雪糕等等,基本嘅款式都有,呢個價錢嚟講,都ok㗎啦✨新開張嘅優惠真係好抵,仲要估唔到連冬至都有優惠,大家快啲趁有優惠試下佢,性價比真心高,呢個價錢好值得食✨👍🏻👍🏻
波士頓龍蝦海鮮拼盤🦞
湯底就麻麻地,比較清淡,唔好期望太高,揀常見湯底就好~
特級肩胛肉眼🐮
蠔皇鮑魚扣百花菇🍄
每人一份,都幾入味,鮑魚都夠淋~~