2024-11-13
酒吧位置其實好方便,不過喺地牢,平時真係行過都好難發覺。今次有朋友專登帶我嚟探索一下,一入到酒吧就俾佢哋神秘嘅裝修,吸引住天花板又好靚嘅水晶燈,墻上亦都有掛爐,冷食同唔同嘅抽象油畫,感覺好有氣氛又夢幻。呢度主打系各款好靚嘅cocktail,我同朋友每人叫咗三杯,每款打卡影相都係一流,而且味道偏甜,好合適我哋女仔嘅口味。成晚我覺得最特別嘅一杯cocktail叫🍸Spicy Fifty,味道仲有少少辣🌶️,但帶甜,飲落非常過癮!而🍸Pornstar Martini 同🍸Singapore Sling,顏色超靚打卡一流📸至於Almond Bourbon Sour,有濃濃嘅椰汁泡沫喺面,飲落清新又舒服。酒吧仲有其他唔同嘅酒類,無論氣氛同環境都非常好,下次一定要再約朋友嚟飲過🤩