2023-08-15
台式便當小店,係台灣風格,係新開架!和風牛肉飯 配柚子蜜 $48佢嘅和風牛肉飯好吸引,一半菜一半肉,好健康,估唔到佢份量係甘多,1個人食唔哂,可以兩人share食,配埋柚子蜜飲落香香甜甜,只係$48,真係抵食!鹽酥雞$38個皮酥脆、雞肉鮮嫩,正宗台味、大大粒、兩啖一塊,調味亦好適當,有椒鹽味,亦唔會太鹹,好適合做小食。紅豆芋丸豆腐花 $28而我最鍾意嘅係佢嘅紅豆芋丸豆腐花,一碗只係$28,呢個組合真係好豐富啊!紅豆同芋丸都係煙煙韌韌好有咬口,豆腐花滑滑嫩嫩好好食,真係好滿足。豆腐花仲可以揀小甜,好岩女仔食🫶🏻逗點係粉嶺一間隱世台式便當小店,價錢亦合理,食物質素又唔錯,老闆亦非常親善,小店主打外賣,店內都有座位可以堂食。如果你鍾意台灣野或者想試下新口味,不妨嚟呢度試下!支持小店隱世台式便當小店- 逗點 (粉嶺)📍粉嶺和泰街4號和泰樓地下K1號舖
台式便當小店,係台灣風格,係新開架!
和風牛肉飯 配柚子蜜 $48
鹽酥雞$38
紅豆芋丸豆腐花 $28
而我最鍾意嘅係佢嘅紅豆芋丸豆腐花,
逗點係粉嶺一間隱世台式便當小店,
隱世台式便當小店- 逗點 (粉嶺)
📍粉嶺和泰街4號和泰樓地下K1號舖