2012-06-11 795 瀏覽
星期六去左係屯門黃金海岸四座對面馬路,國際十字路會入面嘅公平貿易咖啡室我地叫左double espresso同我特別推介嘅Spice Chai (美式印度香料奶茶),佢地重有外藉主婦自家做嘅肉批,brownie,朱古力等嘅小食,但係當日無試,價錢方面比外面嘅咖啡室平少少~Spice Chai 一如先前嘅食評所寫,係高水準,有香料味,但係唔會太甜~Espresso 方面,真係唔夠出面嘅speciality cafe好,但係有義工妹妹嘅誠意同咁靚嘅戶外環境搭夠個camp site地方好大,有d特別嘅展覽同一間賣第三世界工藝品嘅商店,星期六有農墟賣有機蔬菜,但係要留意Cafe星期日同星期一休息,平日開10am-5pm~

2012-05-12
3 分鐘 (堂食)
  • spice chai