2020-12-28 1231 瀏覽
今日同男朋友去呢間餐廳食lunch,超級滿意!環境優美,最鍾意佢有個天台花園,你只要要求坐出面就可以。侍應全部都好有禮貌同細心。午餐時間由12-3pm。星期一至五去仲會有9折😻(但唔肯定尼個優惠做到幾時🤭)平日如果放假,可以去試試,怕多人嘅可以1:30去,因為OL們應該差不多完lunch Hour,會少人。再唔係可以打去book檯。一個Set有appetiser, main, dessert 同野飲,都係$158。前菜我選了煙鴨胸沙律🥗唔記得影相🤦🏻‍♀️但出奇地好食!因為原本唔係禁鍾意食菜,係諗住食健康啲同瘦啲先叫🙈😛 點知啲鴨胸肉真係大大塊,差唔多10cm一片,仲好好味。啲沙律菜仲好新鮮,撈埋啲沙律醬超好味得黎又唔會太heavy!食物質素非常驚喜。spring chicken好香,外脆內軟,熱辣辣。味道香口😋 事日甜品係Panna cotta。好味😋下面加咗我另外叫嘅朱古力蛋糕🍰好好味啊😋果然係推薦甜品!

事日甜品係Panna cotta。好味😋

下面加咗我另外叫嘅朱古力蛋糕🍰好好味啊😋果然係推薦甜品

Grilled  spring  chicken
Steak  with  mushroom  sauce  and  fries
Appetiser  -  mozzarella  and  cheese
超好味朱古力蛋糕🍰
超好味朱古力蛋糕🍰