2020-04-05 80 瀏覽
今年疫情關係生日都唔想出去多人地方,男友係openrice到萬萬中搵左呢間,於是去試。開頭由小巷過去周圍黑沈沈,格離店鋪都關曬,有啲頹。但見到門口個陣,有種異國風情既味道,有個bar位,於是入左去小店坐位不多,而且依嘉疫情關係座位要減半,但枱與枱之間除了隔開左之外,仲有個屏風,打卡做背景唔錯😂仲有塊枱布加分。有私隱度之餘環境都舒服。因為唔多人,可以靜靜地傾計享受ps.消毒衞生都做齊的員工亦有推介美食,服務周到好友善因為生日男友問能否在心太軟上寫字,佢地都盡力滿足,而且播生日歌,周圍既人都拍掌,很開心食物賣相好靚、乾淨俐落。西餐模樣,大大隻碟但份量係好足既!會再有下次因為整體感覺好滿意,男友都話讚,呢個係我第一個寫既「食評」相片加左效果架只供參考

ps.消毒衞生都做齊的
員工亦有推介美食,服務周到好友善

,周圍既人都拍掌,很開心

食物

賣相好靚、乾淨俐落。西餐模樣,大大隻碟但份量係好足既!
會再有下次

因為整體感覺好滿意,男友都話讚,呢個係我第一個寫既「食評」
相片加左效果架
只供參考
椰菜花忌廉湯,卡邦尼意大利粉,自家製心太軟配MOVENPICK雪糕,伯爵紅茶,香草奶昔
2020-04-03
$270.5 (晚餐)
慶祝紀念
生日